Ordenen arbejder indirekte på at påvirke og ændre samfundet til det bedre. Ordene giver muligheder for både personlig udvikling og fællesskab mellem brødre, i en ånd af omsorg. Som medlem kan du gennem deltagelse i virksomheden og i mødet med andre Tempel Riddere udvikle både et bredere perspektiv på livet og en personlig modenhed.
Derudover er der glæden ved at være en del af en orden med medlemmer, der deler fælles værdier og oplevelser, såvel som den befriende følelse af at nyde sjælens fred og ro i selskab med gode venner et stykke tid under samlingen og ved det efterfølgende måltid. At få lov til at blive inspireret og være i stand til at genopfylde deres indre energidepoter for bedre at imødekomme hverdagens udfordringer og krævende forventninger. At være en del af en sådan sammenhæng er en fordel i vores tid.
Mange af de nye ansigter, du møder i ordenen, vil efterhånden blive meget fortrolige for dig, og vi er mange i ordenen, der siger, at vi har kendt hinanden i en halv levetid. Dette er også et af privilegierne at være en del af Tempel Ridder Ordenen, at lære hinanden at kende gennem de forskellige livsfaser, at kunne dyrke venskabsbånd, der strækker sig ud over det flygtige og midlertidige.

Tilbage